Over Voshaar

Twentse nuchterheid, dat is onze kracht!

Voshaar Zonnesystemen is een nieuw onderdeel van de Voshaar Groep. In 2009 is het allemaal begonnen met Voshaar Schuttingen, een bedrijf dat klein is begonnen met het plaatsen van enkel schuttingen.

Nu, diverse uitbreidingen later, bestaat de Voshaar Groep uit Voshaar Schuttingen (Bergingen en Overkappingen), Voshaar Containers, Voshaar Grondwerk en Bestratingen en Voshaar Zonnesystemen.

Elke klus, groot of klein, wordt door ons gewaardeerd en behandeld met de grootste zorg. Het wordt uitgevoerd door goed opgeleid eigen personeel. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Zonder verrassingen achteraf.

Wat klanten zeggen over Voshaar

Ik heb een container gehad van deze firma ik moet zeggen een top service! Goede prijs – kwaliteit verhouding en niet onbelangrijk, alles optijd volgens afspraak. Top!

Gerhard van der Holst

De afgelopen dagen is bij ons rondom achter het huis een nieuwe schutting geplaatst door Voshaar. Echt vakwerk! Vanaf het begin verliep het contact vlot en vriendelijk. Ze zijn professioneel, vakkundig en leveren een topresultaat. Van deze schutting gaan wij nog jaren met veel plezier genieten.

Marc Snippe

Vakkundige mensen die binnen 4 dagen in weer en wind een prachtige overkapping, mooie schutting en stevige poort hebben gemaakt bij ons huis. Er werd goed meegedacht met ons en ook over de prijs waren we erg tevreden. Bedankt mannen!

Janneke Lindeman

Ook interessant

Zonnepanelen

Voshaar Zonnesystemen werkt uitsluitend met A-kwaliteit producten met een zo hoog mogelijk rendement.

Montage & onderhoud

Wij monteren uw zonnepanelen met ons eigen personeel. In bijna alle gevallen monteren wij uw zonnepanelen binnen 1 dag.

FAQ

Wij begrijpen dat het onderwerp zonnepanelen en alles wat daarbij komt vragen op kan roepen. Bekijk hier de meestgestelde vragen.