Zonnepanelen

Onze zonnepanelen van A-kwaliteit

A-kwaliteit
Voshaar Zonnesystemen werkt uitsluitend met A-kwaliteit producten met een zo hoog mogelijk rendement. De zonnepanelen die wij gebruiken zijn de JINKO Full Black 395/415 WP en de AEG 415 WP Full Black.

Opbrengsten
De gemiddelde opbrengst van zonnepanelen in Nederland kunt u als volgt berekenen. Het aantal zonnepanelen x de Wattpiek x 0.88. Een dak met 12 zonnepanelen van 415 Wattpiek zal dus de volgende opbrengst hebben volgens deze berekening. 12 x 415 x 0,88 = 4.382,4 kWh per jaar.

Uw huis en zonuren
Uiteraard is de opbrengst van de zonnepanelen afhankelijk van het aantal zonuren, echter zullen de door ons gebruikte zonnepanelen ook bij weinig licht energie opwekken. De ligging van uw huis is ook een belangrijke factor. Het aantal zonuren op uw dak wordt ook bepaald door bebouwing en de omgeving.

Soorten daken
Onze zonnepanelen zijn geschikt voor zowel schuine daken alsook platte daken.

JINKO Full black 395/415 WP panelen

Tier 1 fabrikant Jinko ontwikkelde het JINKO Full Black zonnepaneel met Tiling Ribbon technologie. Superstrak in combinatie met een hoog vermogen.

AEG Full black 415 WP panelen

AEG’s state-of-the-art AEG Full Black zonnepaneel met op G12 gebaseerde shingled-cellen ligt prachtig op je dak en levert tegelijkertijd hoge prestaties.

Expertise bij Voshaar

Elke klus, groot of klein, wordt door ons gewaardeerd en behandeld met de grootste zorg.