Zonnepanelen

Onze zonnepanelen van A-kwaliteit

Energie van de zon

Het is duurzaam, schoon én gratis! Vindt u het daarom, net als vele andere Nederlanders, tijd om zonnepanelen te laten plaatsen? Voshaar Zonnesystemen geeft u graag advies en plaatst met veel plezier zonnepanelen van A-kwaliteit op uw dak!

Zonnepanelen, een duurzame investering
Steeds meer mensen willen duurzaam wonen. U ook? Met de aanschaf en installatie van zonnepanelen maakt u een goede stap om uw woning te verduurzamen. Hoewel het in eerste instantie een investering van uw kant vraagt, begint u direct na de installatie al met besparen. U wekt uw eigen groene stroom op en verlaagt daarmee uw energierekening en uw CO2 uitstoot. Bovendien heeft de aanwezigheid van zonnepanelen een positieve invloed op de waarde van uw woning.

A-kwaliteit zonnepanelen
De prijzen van zonnepanelen dalen nog steeds, maar de kwaliteit en levensduur ervan blijft stijgen. Voshaar Zonnesystemen plaatst uitsluitend A-kwaliteit producten met een zo hoog mogelijk rendement. De zonnepanelen die wij gebruiken zijn:

Zoals de naam al zegt, zijn full black zonnepanelen volledig zwart. Er zijn geen witte ruitjes op te zien en daarmee zijn ze een stijlvolle keuze voor elk dak!

Afspraak maken
Voelt u ook wat voor het plaatsen van zonnepanelen op uw dak? Laten we dan eens praten! We komen graag langs voor een gratis adviesgesprek en een vrijblijvende offerte. Maak een afspraak via tel.nr. 053 – 720 09 88 of mail ons via info@voshaar-zonnesystemen.nl

JINKO Full black 395/415 WP panelen

Tier 1 fabrikant Jinko ontwikkelde het JINKO Full Black zonnepaneel met Tiling Ribbon technologie. Superstrak in combinatie met een hoog vermogen.

AEG Full black 415 WP panelen

AEG’s state-of-the-art AEG Full Black zonnepaneel met op G12 gebaseerde shingled-cellen ligt prachtig op je dak en levert tegelijkertijd hoge prestaties.

Hoe meer licht, hoe hoger de opbrengst
In tegenstelling tot wat veel mensen denken, werken zonnepanelen op licht en niet op temperatuur. Zonnepanelen zullen dus ook op minder warme dagen energie opwekken en de opbrengst zal lager zijn op bewolkte dagen. Toch wekken de door ons gebruikte zonnepanelen ook bij weinig licht energie op. Factoren die ook van invloed zijn op de hoogte van de opbrengst zijn de ligging van uw huis, de bebouwing en de omgeving.

Passen zonnepanelen wel op ons dak?
Dit is een vraag die we vaak krijgen. Onze zonnepanelen zijn geschikt voor zowel schuine, als platte daken. Zonnepanelen op schuine daken kunnen het licht het beste opvangen als de hellingshoek van het dak tussen de 20 en 50 graden ligt. De ideale hellingshoek voor zonnepanelen is 35 graden. Een plat dak geeft ons de mogelijkheid de zonnepanelen in deze ideale hellingshoek te plaatsen.

Adviesgesprek aanvragen
Profiteer ook van de kracht van de zon! Nodig ons uit voor een gratis adviesgesprek, dan maken we zo snel mogelijk een afspraak.

Wilt u weten wat de gemiddelde jaaropbrengst van zonnepanelen in Nederland is?
Dan kunt u dat als volgt berekenen: aantal zonnepanelen x de Wattpiek x 0.88.

Rekenvoorbeeld:
Met 12 zonnepanelen van 415 Wattpiek op uw dak heeft u een gemiddelde opbrengst van:

12 x 415 x 0,88 = 4.382,4 kWh per jaar.

Expertise bij Voshaar

Elke klus, groot of klein, wordt door ons gewaardeerd en behandeld met de grootste zorg.