AEG Full Black 415 WP

Onze zonnepanelen van A-kwaliteit

Het Duitse AEG, dat u vast kent als producent van onder meer witgoed, is al lange tijd ook heel succesvol met de productie van zonnepanelen. AEG producten staan bekend om de betrouwbaarheid en kwaliteit. Dat geldt ook voor de zonnepanelen en het levert AEG een mooie plek op de Tier 1 lijst op. Wilt u lang kunnen genieten van zonnepanelen die bovendien een goed rendement leveren? Dan maakt u met onze AEG Full Black 415 WP zonnepanelen een goede keuze.

AEG Full Black 415WP

Wanneer u zonnepanelen laat installeren, wilt u natuurlijk de garantie dat u een betrouwbaar product koopt met een hoog rendement en een lange levensduur. Die garantie heeft u wanneer u voor onze AEG Full Black 415 WP zonnepanelen kiest. Deze volledig zwarte zonnepanelen combineren state-of-the-art technologie met een hoge betrouwbaarheid en uitstekende prestaties. Ze hebben een vermogen van 415 Wattpiek en hun diepzwarte tint geeft ze een chique, gladde look.

Wilt u meer informatie? Dan kunt u ons altijd even bellen (053 – 720 09 88) of mailen (info@voshaar-zonnesystemen.nl). We vertellen u graag meer over deze A-kwaliteit zonnepanelen.

Shingle technologie

AEG maakt voor de Full Black 415 WP zonnepanelen gebruik van de innovatieve shingle-technologie. Hierbij overlappen zonnecellen (op G12 gebaseerde shingled-cellen) elkaar en is het niet meer nodig om busbars, de zichtbare strips aan de voorkant van de panelen die voor de elektrische geleiding zorgen, met elkaar te verbinden. Deze technologie maakt het mogelijk grotere delen van het zonnepaneel te bedekken met cellen en het dakoppervlak efficiënter te benutten. Zonnepanelen met shingle-technologie zijn minder schaduw gevoelig, waardoor het vermogensverlies bij schaduw beperkt wordt.

AEG zonnepanelen op uw dak?

Op vrijwel elk type dak kunnen wij de AEG Full Black 415 WP zonnepanelen monteren. Daarbij maakt het niet uit of u nu over een schuin of plat dak beschikt. Als het nodig is, kunnen we de constructie verzwaren, zodat het weer geen invloed op uw panelen heeft. De montage doen we snel en vakkundig. Bent u benieuwd of uw dak ook geschikt is en wat de kosten van de zonnepanelen zijn? Vraag dan nu vrijblijvend een adviesgesprek aan.

5 bijzondere kenmerken

  • Uitgebreide certificering en strenge kwaliteitscontrole
  • Hoge efficiëntie
  • Ultra zwart voor een strak uiterlijk
  • Uitstekende slanke optiek
  • Shingle-technologie

Kies voor onze AEG zonnepanelen &

begin meteen uw eigen groene stroom op te wekken en uw energierekening te verlagen. Neem snel contact met ons op voor het maken van een adviesafspraak. We laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Bel: +31 (0) 53 720 09 88

Uw partner in groene energie

Ook interessant

FAQ

Wij begrijpen dat het onderwerp zonnepanelen en alles wat daarbij komt vragen op kan roepen. Bekijk hier de meestgestelde vragen.

Montage & onderhoud

Wij monteren uw zonnepanelen met ons eigen personeel. In bijna alle gevallen monteren wij uw zonnepanelen binnen 1 dag.

Over ons

Voshaar Zonnesystemen is een nieuw onderdeel van de Voshaar Groep. In 2009 is het begonnen met Voshaar Schuttingen.