JINKO Full Black 395/415 WP

Onze zonnepanelen van A-kwaliteit

Jinko Solar staat wereldwijd bekend staat om zijn innovatieve, betrouwbare en gunstig geprijsde zonne-energieproducten. Wilt u uw eigen stroom opwekken met kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen die er ook nog eens fraai uitzien? Dan moet u zeker even verder lezen. Met onze Jinko Full Black 395/415 WP zonnepanelen bieden we u een paar perfecte opties.

JINKO Full Black 395/415WP

Met een productie capaciteit van 16 GW is Jinko Solar ‘s werelds grootste fabrikant van zonnepanelen en staat daarmee sterk op de Tier 1 lijst. Hun N-type zonnepanelen, zoals de Jinko Full Black 395/415WP zonnepanelen, leveren een hoger vermogen per vierkante meter dan de traditionele P-type zonnepanelen. De panelen hebben een ultra zwarte afwerking en een mooie, slanke optiek. Ze zijn ontworpen om een hoog rendement te bieden bij weinig lichtomstandigheden. Bovendien hebben ze een hoge duurzaamheid en zijn ze bestand tegen extreme weersomstandigheden. De Jinko Full Black 395/415WP zonnepanelen hebben een vermogen van 395 of 415 Wattpiek, afhankelijk van het specifieke model.

Meer weten? Bel (053 – 720 09 88) of mail (info@voshaar-zonnesystemen.nl) ons dan even. We geven met plezier antwoord op al uw vragen.

Tiling Ribbon technologie

De unieke tiling ribbon technologie stelt de Jinko Full Black 395/415WP panelen in staat om meer energie te produceren per vierkante meter paneeloppervlak dan traditionele zonnepanelen. Het compacte formaat van dit paneel is mogelijk gemaakt door de cellen die dichter op elkaar liggen. De Jinko Tiger Series is de winnaar in de PV Magazine Awards door deze tiling ribbon technologie.

Is mijn dak geschikt?

De Jinko Full Black 395/415WP zonnepanelen zijn geschikt voor iedere type dak. Of u nu over een schuin, of een plat dak beschikt, met de juiste constructie plaatsen we onze zonnepanelen op ieder gewenst dak. Dus ook dat van u. Wilt u weten wat het kost om Jinko zonnepanelen op uw dak te installeren? Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan.

5 unieke kenmerken

  • Hoge opbrengst per vierkante meter
  • Ultra zwart voor een strak uiterlijk
  • Hoge duurzaamheid
  • Bestand tegen extreme weersomstandigheden
  • Uitstekende slanke optiek

Begin ook met energie besparen &

wek uw eigen stroom op met de hoogwaardige en esthetisch aantrekkelijke zonnepanelen van Jinko. Maak vandaag nog een afspraak voor een adviesgesprek. We komen dan bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Bel: +31 (0) 53 720 09 88

Uw partner in groene energie

Ook interessant

FAQ

Wij begrijpen dat het onderwerp zonnepanelen en alles wat daarbij komt vragen op kan roepen. Bekijk hier de meestgestelde vragen.

Montage & onderhoud

Wij monteren uw zonnepanelen met ons eigen personeel. In bijna alle gevallen monteren wij uw zonnepanelen binnen 1 dag.

Over ons

Voshaar Zonnesystemen is een nieuw onderdeel van de Voshaar Groep. In 2009 is het begonnen met Voshaar Schuttingen.